Sy hva du vil med stoffer fra Rainbow Tekstil

Rainbow Tekstil er et familiedrevet selskap som siden 1984 har vokst seg fra å være en liten stoffbutikk til å bli en ledende leverandør til mote, kostyme, interiør og produksjonsindustrien i Norge. De importerer stoffer fra kvalitetsprodusenter i de fleste europeiske land, en rekke asiatiske land, samt USA. Målet deres er å kunne tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gunstige priser.

Vi har snakket med Sohaib i Rainbow Tekstil om deltakelsen deres på Design By Me 2018.

Hvorfor har Rainbow Tekstil booket stand på Design By Me 2018?

Vi har booket stand på Design By Me 2018 fordi vi har hadde en svært positiv opplevelse på messen i fjor. Vi synes at deltakelsen er en fremragende mulighet til å møte kunder fra hele landet og bli kjent med dem. Kundene våre er det viktigste for oss. Det er selvsagt også en fin mulighet til å vise oss frem og vi får mulighet til å gjøre kundene bedre kjent med sortimentet vårt.

Hva ser dere mest frem til på messen?

Vi ser mest frem til å møte både gamle og nye kunder og bli inspirert av de nye trendene innen tekstil- og hobbymarkedet.

Godt utvalg av sytilbehør finner du hos Rainbow Tekstil på Design By Me
Godt utvalg av sytilbehør finner du hos Rainbow Tekstil på Design By Me.

Hva kan dere friste med på standen?

Vi planlegger å ha med våre bestselgere og mest etterspurte produkter, i tillegg tar vi med noen av de mest eksklusive og luksuriøse stoffene vi tilbyr. Det blir blant annet silke, ull, paljetter, fløyel og mye mer! Vi tar også med et godt utvalg sytilbehør. Søsterbedriften Rainbow Fashion er også representert med stoffer til mote, kostyme og interiør.

Håndplukkede stoffer fra hele verden

Vi tar med oss stoffer som er håndplukket av oss på de største designmessene i verden, samt kundenes favoritter. I tillegg nevner Sohaib at man skal ikke se bort fra at de gjentar suksessen fra i fjor og kjører en konkurranse på standen hvor de deler ut gavekort. Følg med!

Hvorfor skal publikum besøke standen deres på Design By Me?

Rainbow Tekstil har noe av det beste utvalget innen mote- og interiørtekstiler i landet og vi skal ta med oss de mest aktuelle og populære stoffene. Så dette burde ikke syelskere gå glipp av.

Dere deltok som utstiller i fjor. Hva var dere mest fornøyd med på Design By Me?

Vi var som sagt veldig fornøyd med muligheten til å møte våre eksisterende og potensielle kunder. Vi har gjennom 35 års virksomhet skaffet oss en stor og trofast kundebase som alltid har oss som førstevalg når det gjelder stoffhandel. Vi har imidlertid sett en tydelig trend på at det blir stadig mer populært å sy, og det kommer derfor mange nye syelskere inn på markedet. Derfor er det viktig for oss å være tilstede og møte potensielle kunder der de er. Design By Me gir en unik mulighet på det norske markedet til å møte alle disse på deres premisser.

De som vil ha noe som er utenfor standard på tekstilmarkedet i Norge, burde velge oss – sier  Sohaib avslutningsvis.

Finn stoffene du leter etter hos Rainbow Tekstil på Design By Me 21.-23. september på Norges Varemesse.

I mellomtiden kan du sjekke ut deres nettside: www.rainbowtekstil.no

Share this: