Stoffer til en voksen garderobe hos Cotton Candy

Ny utstiller på Design By Me! Cotton Candy er en liten bedrift som spesialiserer seg på Egyptisk bomull og fokuserer på stoff til voksne.

Kjøp billett til Design By Me her »

Vi har snakket med innehaver Maria Hayek for å bli litt bedre kjent med Cotton Candy.

Hva ser du mest frem til på messen?
– Å vise frem produktene jeg selger, spesielt den deilige Egyptiske bomullen. Jeg driver nettbutikk, men på Design By Me får syglade mulighet til å ta på stoffene og se dem i virkeligheten. Og selvfølgelig å nå flere som syr.

Cotton Candys utvalg på Design By Me
Mye Egyptisk bomull, en god del viskose og jersey, samt isoli/sweatshirt varianter fra den nye høst/vinter kolleksjonen 2018.

Stoff til voksne
– Det er mange stoffbutikker i Norge, men veldig få av dem har stoffer som er moteriktig, «on trend» og passer til voksne, synes Maria. Det er utrolig mye jersey i de villeste trykkene og fargene.

Maria elsker å sy, men synes det er vanskelig å finne stoff for å sy en fin garderobe til voksne. Dette bestemte Maria seg for å gjøre noe med og selger nå egyptisk bomull og andre tekstiler via nettbutikken Cotton Candy.

– Jeg har en skjortestoff- kolleksjon som ingen andre i Norge har, garantert sier hun med glimt i øyet.

Litt om Cotton Candy:
Nettbutikk med lager i Asker som gjerne tar imot kunder på besøk. Hver stoffrull er håndplukket og de tilbyr tekstiler som egyptisk bomull, viskose, ull og forskjellige blandinger med polyester og/eller Lycra.

Her kan du få en liten forsmak: www.cottoncandy.no

Share this: