Siste nytt

Metervare i regnbuens farger

I 35 år har Rainbow Tekstil forsynt syglade i hovedstaden med metervare i regnbuens farger. Nå feirer de jubileum på Design By Me.

Pickles 10 år!

Anna og Heidi forteller hvordan Pickles ble til og når de skjønte at de kunne leve av hobbyen sin. I år feirer Pickles 10 års jubileum og du lurer kanskje på hvordan det hele startet?

Inspirerende norske strikkemønstre

Med et hjerte for pinner og garn og et kreativt sinn var det nesten ikke en vei utenom strikk for Wenche Roald. Hun strikket sine første masker som femåring, og strikket både vesker til dukkene og nesevarmere til far. Få med deg inspirasjonsforedrag på Design By Me.

Sy deg opp! - Hvordan ta sømmen opp på et nytt nivå?

For Tanja Andreeva var det først etter at hun vant Symesterskapet på NRK i 2017 at hun begynte å sy for alvor. Nå tar hun svennebrev i Kjole- og draktsyerfaget og på Design By Me holder Tanja foredrag og mini-workshop.

Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne deler syinspirasjon

Daglig kan du få inspirasjon fra disse to via youtube, instagram og kurs. Nå er de aktuelle med foredrag og konkurransen Skandinavia Syr Live på Design By Me.

Bygg opp en hjemmelaget garderobe

Det trenger ikke å være vanskelig å bygge opp en hjemmelaget garderobe. Selv om du er nybegynner, kan du fint lage gode favorittplagg som varer lenge.

Stort utvalg i jersey

Eventyret til Lille-L startet i 2014 da Linda åpnet sybutikk i Farsund. For tredje år på rad tar jentene hos Lille-L med seg butikken og utvalget til Design By Me.

Få og del inspirasjon på #inspirasjonstråden

Design By Me ønsker å sette fokus på alt det fine vi kan lage selv, gleden over hjemmelagde ting og inspirasjon. Bli med oss og lag #inspirasjonstråden på Instagram – kanskje det blir Norges lengste inspirasjonstråd?

Lag kreative prosjekter av bildene dine

Det blir tatt flere bilder enn noen gang, og hvert bilde forteller en historie. Bevar historien …

Hør historien om Norsk strikkehistorie

Ingun Grimstad Klepp og Tone Skårdal Tobiasson forteller om Norsk strikkehistorie på Design By Me. På tide …

     >>