Siste nytt

Alt du lurer på om Symesterskapet

NRK Symesterskapet er aktuelt med ny sesong på tv fra 27. august og på Design By Me blir det foredrag så du kan få et innblikk i serien, bli bedre kjent med deltakerne og få svar på alt du lurer på rundt serien.

HulderUll fra Grå Trøndersau på Design By Me

På gården Bjørnerud i Tessungdalen har de sauer av rasen Grå Trøndersau - en bevaringsverdig norsk sauerase kjent for "den særs fine ulla"!

Slik syr du toalettmappe på 1-2-3-4

Vi viser deg hvor enkelt det er å sy din egen toalettmappe. Du kan bruke stoffrester, gardiner, duker eller nytt stoff, valget er ditt.

Inspirerende foredrag og aktiviteter på Design By Me

Få nye ideer og impulser av våre dyktige foredragsholdere.

Se hvordan du kan sy scrunchies av stoffrestene

Det blir en del stoffrester når man syr og restene kan for eksempel brukes til å lage scrunchies. Se oppskrift her!

Innsamling av hjemmelagde gaver

Har du lyst til å bidra med en hjemmelaget gave til et veldedig formål? På Design By Me i år kommer vi til å samle inn hjemmelagde gaver som vi gir til Frelsesarmeen etter arrangementet.

Tone Loeng og Koftegruppa på Design By Me

I 2013 startet Tone Loeng Koftegruppa som i dag har 110.000 medlemmer. Vi har invitert Tone til å holde foredrag, mini-workshops og lage en møteplass for medlemmer og andre som er interessert i kofter på Design By Me.

Metervare i regnbuens farger

I 35 år har Rainbow Tekstil forsynt syglade i hovedstaden med metervare i regnbuens farger. Nå feirer de jubileum på Design By Me.

Pickles 10 år!

Anna og Heidi forteller hvordan Pickles ble til og når de skjønte at de kunne leve av hobbyen sin. I år feirer Pickles 10 års jubileum og du lurer kanskje på hvordan det hele startet?

Inspirerende norske strikkemønstre

Med et hjerte for pinner og garn og et kreativt sinn var det nesten ikke en vei utenom strikk for Wenche Roald. Hun strikket sine første masker som femåring, og strikket både vesker til dukkene og nesevarmere til far. Få med deg inspirasjonsforedrag på Design By Me.

     >>