Metervare i regnbuens farger

I 35 år har Rainbow Tekstil forsynt syglade i hovedstaden med metervare i regnbuens farger. Nå feirer de jubileum på Design By Me.

Rainbow Tekstil er et familiedrevet selskap som siden 1984 har vokst seg fra å være en liten sjarmerende stoffbutikk til å bli en ledende leverandør til mote, kostyme, interiør og produksjonsindustrien i Norge. De importerer stoffer fra kvalitetsprodusenter i de fleste europeiske land, en rekke asiatiske land, samt USA. Målet deres er å kunne tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gunstige priser.

Vi har snakket med Sohaib i Rainbow Tekstil om deltakelsen deres på Design By Me 2019.

Hva kan dere friste med på standen deres i år?

– Vi planlegger å ha med våre bestselgere og mest etterspurte produkter, i tillegg tar vi med noen av de mest eksklusive og luksuriøse stoffene vi tilbyr. Det blir blant annet silke, ull, paljetter, fløyel og mye mer! Vi tar også med et godt utvalg sytilbehør. Søsterbedriften Rainbow Fashion er også representert med stoffer til mote, kostyme og interiør. I tillegg kommer vi til å kjøre salgskampanjer under Design By Me,  sier Sohaib.

Hva selger dere mest av?

Vi selger damask- og brokadestoffer til festdrakter og bunader. Silkestoffer, både ensfarget og mønstret, til selskap og fest. Blondestoffer til brudekjoler og dåpskjoler. Pels- og skinnimitasjoner til cosplay og kostyme, forteller Sohaib.

Håndplukkede stoffer fra hele verden

– Vi tar med oss stoffer som er håndplukket av oss på de største designmessene i verden, samt kundenes favoritter, sier Sohaib.

I tillegg nevner han at man skal ikke se bort fra at de gjentar suksessen fra i fjor og kjører en konkurranse på standen hvor de deler ut gavekort, så følg med.

 De som vil ha noe som er utenfor standard på tekstilmarkedet i Norge, burde velge oss – sier Sohaib avslutningsvis.

Finn stoffene du leter etter hos Rainbow Tekstil på Design By Me 20. – 22. september på Norges Varemesse.

Early Bird billetter

Sikre deg rabattert billett nå! Early Bird på dagsbillett til Design By Me kr 79,- (til de 1.000 første) Ordinær pris 120,-

 KJØP BILLETT NÅ 

I mellomtiden kan du sjekke utvalget på deres nettside: www.rainbowtekstil.no

Share this: