Lær redesign av Marianne Hildeng Vigneau og Connie Riiser Berge

Hva kan du bruke et gammelt tynnslitt laken til?

Marianne Hildeng Vigneau og Connie Riiser Berge forvandler et gammelt laken til en lekker blondetopp! Få med deg inspirerende foredrag på Design By Me og få tips til redesign og se potensialet i tekstiler.

Aktuelle med boken Redesign
Marianne Hildeng Vigneau og Connie Riiser Berge er aktuelle med boken Redesign. I boken deler de inspirasjon og tips til hvordan du kan sy egne, moteriktige klær av brukte plagg og tekstiler!

Marianne Hildeng Vigneau er utdannet innen kommunikasjon og markedsføring og har en MBA fra HEC i Paris. Hun har tilleggsutdanning fra Paris innen mote, produksjon og mønsterkonstruksjon. Marianne er lidenskapelig opptatt av søm, tekstiler og gjenbruk, og har vært en flittig bruker av symaskin, saks, nål og tråd siden førskolealder. Hun har bodd mange år i Paris og er medforfatter sammen med Connie Riiser Berge og Siri Berrefjord til boken Redesign, utgitt på Cappelen Damm i 2017. Hun har også utviklet og holdt flere kurs om redesign. Til daglig jobber Marianne på Fretex som arbeidsleder på redesignavdelingen i Oslo.

Connie Riiser Berge er utdannet designer fra moteskolen Esmod. Hun har en cand.mag. med kunsthistorie, etnologi og offentlig administrasjon. Connie har vært levende opptatt av tekstiler og gamle håndverksteknikker fra barnsben av. Allerede på barneskolen sydde hun sine egne klær. De første slengbuksene ble sydd av en gammel dressbukse. Connie var en av ti designere som ble plukket ut til å lage en kolleksjon til grunnlovsjubileet. Siden 2014 har hun deltatt i VikingGull-prosjektet, som har som formål å fremme bruken av norsk ull i produksjon av klær. Hun har vunnet Moteukas designkonkurranse to år på rad og vært med på internasjonale visninger. Hun er medforfatter av boken Redesign, utgitt på Cappelen Damm i 2017, sammen med Marianne Hildeng Vigneau og Siri Berrefjord.

Foredrag om redesign på Design By Me

Fredag 21. september og lørdag 22. september kan du høre Marianne Hildeng Vigneau og Connie Riiser Berge på scenen på Design By Me og temaet er redesign. Se programmet

Billetter

Billetter til Design By Me kjøper du raskest og billigst på nett, se priser og kjøp billett her. 

Vil du vite mer om Marianne, Connie eller boken deres Redesign, se mer informasjon på hobbyklubben.no

I samarbeid med Hobbyklubben, stand. B02-58.

Share this: