Kreativt samarbeid med Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne fra Symesterskapet på NRK

Husker du Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne fra Symesterskapet på NRK? Vi har inngått et samarbeid med duoen som elsker å spre syglede, inspirere andre og selv bli inspirert.

Kjøp billett til Design By Me her »

Litt om Ingrid’ene
Ingrid Bergtun sydde for første gang i 2016. Etter mange timer bak symaskinen kan hun nå sy hva som helst og fikk mulighet til å være en av deltakerne i Symesterskapet på NRK i 2017. Ingrid ønsker å vise at alle kan lære å sy selv om man ikke har sydd fra man var liten. Hun legger ut enkle oppskrifter og inspirasjon for å gjøre søm mer tilgjengelig for alle.

Ingrid Vik Lysne brenner for gjenbruk, klær og redesign. Designer klær av gamle tekstiler og holder sykurs og foredrag om redesign og klær. Ingrid lager sy-oppskrifter for nybegynnere og selger klær sydd av gamle, broderte duker. Var deltaker i Symesterskapet på NRK i 2017.

Sykonkurranse
I forbindelse med Design By Me i september skal Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne lage en inspirerende sykonkurranse hvor terskelen for å delta er lav. Vi gleder oss til å informere mer om konkurransen.

Deler sin lidenskap
Duoen er hver for seg aktive i sosiale medier og deler gjerne sin lidenskap for søm, redesign, gjenbruk og inspirasjon til de som liker å sy eller ønsker å begynne å sy. På Design By Me kan du få inspirasjon til ditt neste syprosjekt eller kanskje du får lyst til å lære å sy.

Lag din egen IngridTee
Målet med t-skjorten er å inspirere deg som har lyst til å sy, men som får noia av mønster, målebånd, sybegreper til å sy deg en t-skjorte på en kveld. T-skjorten skal lages av gammelt stoff, gjerne duker, gardiner eller andre tekstiler som ikke blir brukt, men som kan bli en nydelig IngridTEE! Designet og oppskriften er selvfølgelig av Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne. Bruk hashtaggen #ingridTEE hvis du lager den. Man kan bruke alle slags materialer så lenge det er gjenbruk. 

For daglig syinspirasjon anbefaler vi å følge med her:

www.instagram.com/ingridbergtunsyr/

www.instagram.com/ingridviklysne/

Share this: