Bli inspirert av svensk design

Annette Philip Design er en feminin, nordisk design av himmelske stoffer og vakre klær.

Vi har snakket med Annette Philip som er grunnleggeren av det svenske firmaet Annette Philip Design. Annette var utstiller på Design By Me i fjor og vi ville høre hva hun ser mest frem til med årets Design By Me.

Hva ser du mest frem til på messen?
– Jeg har Norges herligste kunder så jeg lengter etter å få treffe de igjen på messen. Design By Me er et kjempefint sted for å treffes og få ny inspirasjon. Iblant hender det at mine kunder har med bilder eller klær de har sydd og det inspirerer meg til å lage nye stoffer og mønster.

Svensk design av himmelske stoffer
– I mine stoffkolleksjoner har jeg både ny økologisk jersey-kvalitet og himmelske vevde bomullsstoffer. Stoffene selges i ruller på 1 meter, 2,5 meter eller metervare. Dessuten kommer jeg til å ha med stoffpakker for quilt/lappeteknikk og forhåpentligvis rekker jeg å få min nye kleskolleksjon klar til Design By Me. I tillegg har jeg med mange fine symønstre til messen.

Annettes tanker om design
– For min del får jeg inspirasjon nesten overalt. Naturen er en konstant kilde, samtale med mennesker, reiser, møte ungene etter skolen eller se uvante kombinasjoner av farger – det setter virkelig i gang min inspirasjon. Det er en herlig følelse når inspirasjonen spirer. Ideene kommer lett og alle skisser blir til en verdifull mønsterbank. Det gjelder å passe på og nyte muligheten – man vet aldri hvor lenge inspirasjonen varer.

Om Annette Philip Design
Annette Philip Design er en feminin, nordisk design av himmelske stoffer og vakre klær. Stoffene selges direkte til privatpersoner og stoffbutikker. Alle stoffene er Øko-Tex og jersey er av økologisk bomull. Ny kleskolleksjon har også blitt laget for sommeren 2018.

Kom innom standen på Design By Me og bli inspirert av Annette og de flotte stoffene.

Ta en titt på utvalget på deres nettside »

Share this: