Inspirerende foredragsholdere

Få nye impulser og ideer av inspirerende foredragsholdere.

På Design By Me 2018 kan du finne strikkegleden med Dorthe Skappel, lære å lage plagg som passer perfekt til deg selv av Tine Solheim, lære mer om kontstrikk og plantefarging. Det blir podkastinnspilling av to episoder av Strikketerapi med Kristin Frøsland og Ingvild Våge og mye mer.

Kjøp billett her »

Hør Kristin og Ingvild fra Strikketerapi på Design By Me
Hør Kristin og Ingvild fra Strikketerapi på Design By Me
Strikk på programmet

Oslo Strikkefestival har bidratt med å sette strikk på programmet til Design By Me. Gå ikke glipp av live-innspilling av den populære strikkepodkasten til Strikketerapi. Kristin og Ingvild, som står bak podkasten, har i løpet av de siste årene fått totalt strikke- og garndilla, og deler gjerne gleden med andre strikkeentusiaster. Se programmet »

Norsk strikkehistorie på Design By Me
Ingun Klepp og Tone Skårdal Tobiasson forteller om Norsk strikkehistorie.
Lær mer om Norsk strikkehistorie

Du kan også lære mer om norsk strikkehistorie med Ingun Klepp og Tone Skårdal Tobiasson. Vi er stolte av å ha fått med to av Norges mest kunnskapsrike forfattere innen klær og mote.

Med boken “Norsk strikkehistorie” ønsker forfatterne å rette opp noen vrangforestillinger; vi er en nasjon kledd i strikkede klær, men til tross for at halvparten av norske kvinner strikker(!), er det få som kjenner historien til våre strikketradisjoner og strikkingens plass i dagens kultur. Hør Ingun og Tone fortelle om norsk strikkehistorie på Design By Me.  Se programmet »

Finn strikkegleden med Skappelstrikk på Design By Me.
Finn strikkegleden med Skappelstrikk på Design By Me.
Kjente forfattere

Norges største bokklubb for hobbyentusiaster, Hobbyklubben, tar med seg kjente forfattere til Design By Me. Dorthe Skappel lanserer boken “SKAPPEL – med kjærlighet for strikk”. Få med deg boklansering og foredrag om strikkeglede på Design By Me.

Lær redesign av Marianne Vigneau og Connie Riiser Berge. Hva kan du bruke et tynnslitt laken til? Få inspirasjon til redesign og gjenbruk.

Den kjente designeren og programlederen av Det store symesterskapet, Tine Solheim, forteller om den nye store trenden: å sy.  Både å redesigne klær og sy av nye stoffer.

I tillegg kan du lære mer om kontstrikk, plantefarging og borddekking.

 SE PROGRAMMET 

Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne tar med seg SkandinaviaSyr til Design By Me.
Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne sprer syglede på Design By Me 2018.
Bli med på Skandinavias største sy-konkurranse

Ingrid og Ingrid fra Symesterskapet arrangerer SkandinaviaSyr som er Skandinavias største sy-konkurranse på Instagram. Målet er at sy-interesserte mennesker skal bli kjent, lære av og inspirere hverandre. Nå tar de med seg konkurransen til Design By Me. Få en dose herlig inspirasjon av Ingrid og Ingrid og delta i konkurransen på Design By Me. Les mer »

Aktiviteter og kurs

På Design By Me kan du delta på en rekke aktiviteter på stands og kurs. Se programmet »

Billetter

Billetter til Design By Me kjøper du raskest og billigst på nett, se priser og kjøp billett her.

Foredrag og aktiviteter er inkludert i billettprisen med mindre det er oppgitt noe annet i programposten i programmet.

Share this: