Informasjon til utstillere på Design By Me

Åpningstider, standinformasjon, min side, logo og markedsmateriell for Design By Me.

Design By Me arrangeres av Norges Varemesse. Stiftelsen Norges Varemesse har som mål å skape verdier for norsk og internasjonalt næringsliv. Norges Varemesse har vært vertskap for Norges største messesuksesser gjennom nesten 100 år.

Åpningstider

Fredag 21. september 10.00 – 17.00
Lørdag 22. september 10.00 – 17.00
Søndag 23. september 10.00 – 17.00

Standinformasjon

Vi tilbyr fleksible standløsninger. Booker du en «Åpen stand» så er dette en stand uten sidevegger og du står fritt til å designe standen selv innenfor vårt reglement. Booker du en «Veggstand» så har denne standen vegger på sidene mot nabostands og bakvegg, det blir også montert drager til å feste lys og standskilt. Vi tilbyr også pakkeløsning for en mer nøkkelferdig stand. Pakkeløsningen inneholder belysning 1 spot pr lengdemeter med strøm, vegger og tepper. Se hele vårt utvalg av pakkeløsninger i vår produktkatalog.

Aktiviteter på Design By Me

Aktiviteter er et meget sentralt element for Design By Me. Dette for å skape gode opplevelser for alle deltakerne. En rekke utstillere planlegger aktiviteter tilknyttet egen stand, samt at vi som arrangør stiller scene og workshopområder til disposisjon.

Min Side

På Min Side finner du blant annet bestillingsskjemaer, tidsfrister og annen nyttig informasjon til deg som utstiller. Logg inn på Min Side.

Last ned logo

Last ned vår logo til bruk i markedsføring. Logoen finnes i både hvit og sort.

Logo Design By Me.

PNG Hvit >>
PNG Sort >>

PDF Hvit >>
PDF Sort >>

Ta kontakt med oss dersom du trenger ai-fil.

Share this: