Hvordan strikke barneklær som blir brukt i hverdagen?

Tina Hauglund, også kjent som Strikkezilla, deler tips og triks til hvordan du kan strikke barneklær som er lette å ta i bruk i hverdagen.

Tina har designet strikkeoppskrifter siden hun ble mamma til Lille Bolle i 2014. I 2017 kom Lille Tulla også, som har vært inspirasjonen til den siste boken: Lille Tullas strikkebok.

3 av Strikkezillas supertips

Tina er opptatt av at klærne som strikkes til barna skal brukes til de ikke lenger kan repareres og her deler Strikkezilla sine supertips:

• Ikke bruk det anbefalte garnet som er oppgitt i oppskriften – bruk heller det som passer deres bruk.
• La barna være med å designe sitt eget plagg ved å velge knapper, farger, pynt, strykelapper eller kanskje til og med hvilken modell.
• Redesign plaggene etter bruk. Rekk opp litt her og legg på litt der, så passer yndlingsplagget enda en sesong.

Har du lyst på flere tips til hvordan du kan strikke klær som er lette å ta i bruk i hverdagen? Få med deg foredrag fredag 21. september eller søndag 23. september på Design By Me på Norges Varemesse i Lillestrøm. Se programmet

Få tips til hvordan du strikker barneklær av Tina Haglund, Strikkezilla på Design By Me.
Tidløs design og god passform

I Lille Tullas strikkebok finner du oppskrifter for barn fra 0-12 år, og 40 strikkeoppskrifter til hverdag og fest. Blant oppskriftene finner du den populære Baccalaolua og det lekre Victoriasettet. Alle plaggene har et tidløst design og en passform som barna garantert vil elske! Og du kan kose deg med å strikke luer, drakter, jakker, bukser og små kjoler, akkurat det som passer deres garderobe.

Møt Strikkezilla på Design By Me

Strikkezilla design drives av Tina og bestevenninnen Veronika Schjerverud, og sammen har de fine og praktiske strikkeverktøy og -tilbehør, både egenutviklet og spesielt utvalgt. Disse kan du også kan se på www.strikkezilla.no. Tina og Veronika står på Strikketorget på stand B02-34 på Design By Me og viser gjerne frem sine favoritter.

Billetter

Billetter til Design By Me kjøper du raskest og billigst på nett, se priser og kjøp billett her.

Share this: