Herlige fargekombinasjoner og materialer hos Adlibris

Adlibris er en av Nordens ledende nettbutikker med et bredt utvalg av bøker, garn, hobby, leker, kjøkkenproduker og kontormateriale. Vi ønsker å gi kundene en god kjøpeopplevelse og har som ambisjon å alltid kunne tilby lave priser og rask levering.

Fin arena til å treffe kunder

Vi ser Design By Me som en fin arena der vi kan treffe kundene våre, nye som gamle, og få vist fram det store utvalget vårt av kvalitetsgarn til lave priser. I dag har vi flere kjente varemerker, men også egenproduserte garn i ulike materialer som blant annet ren ull, alpakka, baby merino og bomull i et bredt utvalg av farger.

Klem og kjenn på garnet

Vi gleder oss til å møte kreative mennesker med ulike erfaringer og ideer som er like glad i garn og strikking som vi er! Som stolte produsenter av et utrolig flott garnsortiment vil vi gjerne vise fram dette. Ettersom vi er en ren nettaktør er det også viktig for oss at garnet vårt kan bli klemt og kjent på.

Garn, garn og atter garn!
Med herlige fargekombinasjoner og materialer er vi sikre på at messedeltagerne som strikker, eller vil begynne med strikking, finner et garn som passer for fremtidige strikkeprosjekt. Vi har selvsagt også garn for hekling, toving, filting og annet håndarbeid.

Kom innom for konkurranser og gode messetilbud

Vi er ikke helt ferdige med planleggingen enda, men det er klart at det skal være inspirerende å komme til Adlibris sin stand på Design By Me! Konkurranser og ekstra gode messetilbud vil det bli, og et strikkebord for de som vil sette seg en stund og teste de forskjellige garnkvalitetene.

Bli bedre kjent med Adlibris sin nettbutikk her: https://www.adlibris.com/no

Adlibris møter du på stand på Design By Me 21.-23. september på Norges Varemesse.

Share this: