Fretex Redesign og elevprosjekt

Fretex Lillestrøm har hatt gleden av å få samarbeide med Lørenskog videregående skole om et Redesignprosjekt.

Elevene har fått materialer fra Fretex, som en flekkete skjorte, en jakke med revet for eller en utslitt bukse, med oppdrag om å fornye plaggene og skape noe nytt.

Se og bli inspirert av de kreative innslagene på standen til Fretex Redesign. Plaggene er også tilsalgs eller du kan kjøpe med deg materialer og prøve deg på redesign. Betjeningen på standen hjelper deg gjerne med ideer og å se potensialet i ulike tekstiler.

Redesign på programmet til Design By Me

Lær redesign av Marianne Hildeng Vigneau og Connie Riiser Berge på Design By Me. De forvandler et gammelt laken til en lekker blondetopp! Få med deg inspirerende foredrag på Design By Me og få tips til redesign. Se programmet

Fretex Redesign

Fretex Redesign er en egen avdeling i Norge som håndsyr produkter av råmateriale som blant annet skinn, ullpledd og duker som har fått flekker eller hull. På vår Fretex stand har du muligheten til å lage din egen utgave av den populære Nostalgiboken med noen få enkle grep. Vi viser deg hvordan! Se programmet

2hand produkter

Fretex Redesign har med seg 2hand plagg og råmateriale til redesign. Ta en tur innom standen og se om du finner noen skatter som du kan bruke til ditt neste sy- eller redesignprosjekt.

Fretex Redesign finner du på stand B05-42.

Billetter

Billetter til Design By Me kjøper du raskest og billigst på nett, se priser og kjøp billett her.

Share this: