Få og del inspirasjon på #inspirasjonstråden

Design By Me ønsker å sette fokus på alt det fine vi kan lage selv, gleden over hjemmelagde ting og inspirasjon. Bli med oss og lag #inspirasjonstråden på Instagram – kanskje det blir Norges lengste inspirasjonstråd?

Bli med i konkurransen om flotte premier

Vis oss dine håndarbeidsprosjekter på Instagram innen 9. september, bildet merkes med #inspirasjonstråden og delta i konkurransen om flotte premier. Det eneste kriteriet er at det er du selv som har laget produktet. Vi vil se alt av håndarbeid og eget kreativt skapende. Bildet kan være fra prosessen, underveis, vise ferdig produkt og lignende.

Vi vil vise bidrag fra #inspirasjonstråden live

Vi plukker ut 10 bidrag fra #inspirasjonstråden på Instagram som vi ønsker å vise live i en utstilling på Design By Me. Så lar vi besøkende på messen og på vår nettside gi en stemme til bidraget som inspirerer de mest. Er ditt bidrag blant de 10 som blir plukket ut må bidraget kunne stilles ut på Design By Me 21.-23. september. Bidraget med flest stemmer blir kåret etter at arrangementet er avsluttet. Alle bidrag leveres tilbake rett etter arrangementet.

Flotte premier

1. premie: Mobiltilbehør fra CEWE Norge for å ta bedre mobilbilder. Godox mobillys og trigger + Sevenoak smart grip til mobil.

2. premie: Bokpakke fra Hobbyklubben. Bestselgerbøkene Votter – strikkemønstre fra hele Norge og Sokker fra hele Norge av Nina Granlund Sæther.
Vi har en lang og rik tradisjon for votter og sokker i Norge – et land hvor man lett blir kald på fingrene og føttene mer enn seks måneder i året. Nina Granlund Sæther har reist Norge rundt for å finne de fantastiske tradisjonsmønstrene og de fascinerende historiene bak. Med disse bøkene kan du strikke votter og sokker med disse mønstrene!

3. premie: Reflekser fra SeeMe til høstens sy- og strikkeprosjekter.

Del og få daglig inspirasjon på #inspirasjonstråden

Billetter

Billetter til Design By Me kjøper du raskest og billigst på nett, se priser og kjøp billett her.

Share this: