Velkommen til Design By Me!

Få nye ideer til dine hobbyprosjekter på årets største arrangement for kreative 20.-22. september på Norges Varemesse.

Inspirerende messe

Kreativitet er gøy. Enten du driver med søm, strikking, redesign eller annet håndarbeid er det givende å utfordre seg selv og skape noe nytt. Kreativitet oppstår når du tenker annerledes, og da trenger du nye impulser. Det får du på Design By Me! Delta på aktiviteter, bli inspirert av foredrag og møt bransjeaktører og andre kreative fra hele Norge.

Strikk og søm på programmet

Vi jobber med programmet til Design By Me og gleder oss til å fortelle mer om innhold, bidragsytere og foredragsholdere. Foreløpig har Design By Me blitt gjestet av blant andre Jenny Skavlan, Arne & Carlos, Dagny Thurmann-Moe, Ingrid Vik Lysne, Ingrid Bergtun, Strikketerapi ved Kristin og Ingvild, Tina Hauglund/Strikkezilla, Tine Solheim, Mari Melilot, Birger Berge, Marianne Vigneu, Nina Granlund Sæther, Iselin Hafseld, Ingun Grimstad Klepp og Tone Skårdal Tobiasson.

Godteributikk for kreative

På Design By Me møter du utstillere med hobbyprodukter og inspirasjon innen søm/stoff, strikk/garn og hobby/DIY. Utstillerne har med varer til direktesalg, så her kan du kjenne på kvaliteten på tekstiler, garn og utstyr. Det er mulighet til å prøve en rekke forskjellige symaskiner og annet utstyr og redskaper, samt at det vil være en rekke demonstrasjoner så du kan finne det du trenger til dine hobbyprosjekter.

Design by me - din skreddersydde salgsarena

Få med deg siste nytt om Design By Me, følg oss i sosiale medier

Facebook: facecook.com/designbymenorway

Instagram: @designbymenorway Få og del inspirasjon til håndarbeid på #inspirasjonstråden

 BLI MED PÅ FACEBOOK EVENT 

 

Share this: