Design By Me

Få nye ideer til dine hobbyprosjekter på årets største arrangement for kreative 21.-23. september på Norges Varemesse.

Kjøp billett til rabattert pris på nett »

Inspirerende messe

Kreativitet er gøy. Enten du driver med søm, strikking, redesign eller annet håndarbeid er det givende å utfordre seg selv og skape noe nytt. Kreativitet oppstår når du tenker annerledes, og da trenger du nye impulser. Det får du på Design By Me! Delta på aktiviteter, bli inspirert av foredrag og møt bransjeaktører og andre kreative fra hele Norge.

Design By Me og Oslo Strikkefestival har inngått spennende samarbeid
Design By Me og Oslo Strikkefestival har inngått spennende samarbeid. Foto: Pia Halstvedt
Strikk på programmet

Oslo Strikkefestival har bidratt med å sette strikk på programmet til Design By Me. Gå ikke glipp av live-innspilling av den populære strikkepodkasten til Strikketerapi. Kristin og Ingvild, som står bak podkasten, har i løpet av de siste årene fått totalt strikke- og garndilla, og deler gjerne gleden med andre strikkeentusiaster. Se programmet »

Finn strikkegleden med Skappelstrikk på Design By Me.
Finn strikkegleden med Skappelstrikk på Design By Me.
Kjente forfattere

Norges største bokklubb for hobbyentusiaster, Hobbyklubben, tar med seg kjente forfattere til Design By Me. Du kan finne strikkegleden med Dorthe Skappel, høre Tine Solheim fortelle om den nye store trenden: å sy, lære mer om kontstrikk, plantefarging og borddekking. Se programmet »

Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne tar med seg SkandinaviaSyr til Design By Me.

Bli med på Skandinavias største sy-konkurranse

Ingrid og Ingrid fra Symesterskapet arrangerer SkandinaviaSyr som er Skandinavias største sy-konkurranse på Instagram. Målet er at sy-interesserte mennesker skal bli kjent, lære av og inspirere hverandre. Nå tar de med seg konkurransen til Design By Me. Få en dose herlig inspirasjon av Ingrid og Ingrid og delta i konkurransen på Design By Me. Les mer >>

Design by me - din skreddersydde salgsarena

Godteributikk for kreative

På Design By Me møter du utstillere med hobbyprodukter og inspirasjon innen søm, strikk, quilting, verktøy, redskap, foto og dekor. Utstillerne har med varer til direktesalg, så her kan du kjenne på kvaliteten på tekstiler, garn og utstyr. Det er mulighet til å prøve en rekke forskjellige symaskiner og annet utstyr og redskaper, samt at det vil være en rekke demonstrasjoner så du kan finne det du trenger til dine hobbyprosjekter. Se hvilke firmaer du møter på messen her »

Billetter

Billetter til Design By Me kjøper du raskest og billigst på nett, se priser og kjøp billett her.

Share this: