Bli utstiller på Design By Me

Bryt mønsteret ditt – bli utstiller på Design By Me 2018! Sammen skal vi skape årets største arrangement for kreative. I 2017 arrangerte vi Design By Me for første gang og responsen var veldig god.

 BOOK STAND 

Inspirerende godteributikk

På Design By Me ønsker vi utstillere med hobbyprodukter og inspirasjon innen søm & strikk, quilting, tegning & maling, verktøy & redskap, foto, barn & junior, scrap & dekor. I 2017 hadde vi 80 utstillere. Bli utstiller på Design By Me og få profilert og solgt varer eller tjenestene til tusenvis av potensielle nye kunder.

Design By Me er for mange av de besøkende årets kreative begivenhet. Her skal de få masse inspirasjon, kjenne på materiale, teste verktøy, redskap og maskiner – og det blir virkelig shoppet!

Godteributikken for kreative Design by me.

Gode tilbakemeldinger

92 % av de besøkende handlet på messen og 95 % sier de vil besøke Design By Me igjen. Design By Me 2017 ble besøkt av 6000 kreative sjeler. Majoriteten av de besøkende er kvinner som vil ha inspirasjon og gode messetilbud.

Aktiviteter på stands

Vi oppfordrer våre utstillere til å demonstrere produkter og teknikker på standen, samt arrangere workshops, minikurs eller lignende for å aktivisere publikum og gi de masse inspirasjon, impulser og mulighet til å prøve nye ting.

Spennende aktiviteter på stands på Design By Me.

Vurderer du å bli utstiller på Design By Me?

Kontakt oss så finner vi sammen en god løsning for deg og dine produkter. Kontakt oss >>

Share this: