Bli med på konkurransen SkandinaviaSyr

Ingrid og Ingrid fra Symesterskapet arrangerer SkandinaviaSyr som er Skandinavias største sy-konkurranse på Instagram. Målet er at sy-interesserte mennesker skal bli kjent, lære av og inspirere hverandre. Nå tar de med seg konkurransen til Design By Me.

Hør duoen dele sine erfaringer og bli med og løse morsomme sy-oppgaver rundt omkring på messen. Her har du mulighet til å bli kjent med andre kreative mennesker og vinne flotte premier.

SkandinaviaSyr på Design By Me

Lyst til å begynne å sy eller ønsker inspirasjon til neste sy-prosjekt? Få med deg når Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne deler sine erfaringer og arrangerer konkurranse på Design By Me. Bli med lørdag 22. september eller søndag 23. september kl. 14.00- 16.00 på Design By Me på Norges Varemesse i Lillestrøm. Se programmet

Billetter

Billetter til Design By Me kjøper du raskest og billigst på nett, se priser og kjøp billett her.

Litt om Ingrid’ene
Ingrid Bergtun på Design By Me 2018
Ingrid Bergtun sydde for første gang for to år siden, nå skal hun prøve å leve av hobbyen sin.

Ingrid Bergtun sydde for første gang i 2016. Etter mange timer bak symaskinen kan hun nå sy hva som helst og fikk mulighet til å være en av deltakerne i Symesterskapet på NRK i 2017. Ingrid ønsker å vise at alle kan lære å sy selv om man ikke har sydd fra man var liten. Hun legger ut enkle oppskrifter og inspirasjon for å gjøre søm mer tilgjengelig for alle.

Syinspirasjon får du av Ingrid Vik Lysne på Design By Me 2018
Ingrid Vik Lysne lager herlige dukbluser og annet fint med sin symaskin.

Ingrid Vik Lysne brenner for gjenbruk, klær og redesign. Designer klær av gamle tekstiler og holder sykurs og foredrag om redesign og klær. Ingrid lager sy-oppskrifter for nybegynnere og selger klær sydd av gamle, broderte duker. Var deltaker i Symesterskapet på NRK i 2017.

For daglig syinspirasjon anbefaler vi å følge med her:

www.instagram.com/ingridbergtunsyr/

www.instagram.com/ingridviklysne/

Share this: