Alt du lurer på om Symesterskapet

NRK Symesterskapet er aktuelt med ny sesong på tv fra 27. august og på Design By Me blir det foredrag så du kan få et innblikk i serien, bli bedre kjent med deltakerne og få svar på alt du lurer på rundt serien.

Lurer du på hvordan det er å være deltaker i Symesterskapet på NRK og hva skal til for å være med?

Møt årets deltakere fra Symesterskapet og produsentene som lager serien på Design By Me fredag 20. september. De svarer på dine spørsmål om serien. Send gjerne inn dine spørsmål på forhånd eller underveis i foredraget som finner sted på scenen.

 Her kan du sende inn dine spørsmål 

For mer informasjon om tid og sted, sjekk programmet »

Anne Lise Tollefsen vil gi et eksklusivt innblikk i hvordan hun lager oppgavene som deltakerne løser i Symesterskapet på NRK.
Symesteskapet- behind the scenes. Fra idé til ferdig mønster.

Anne Lise Tollefsen er designer og fagansvarlig for Symesterskapet. På Design by Me vil hun vil gi et eksklusivt innblikk i hvordan hun lager oppgavene som deltakerne løser i serien. Plaggene de syr skal være tidsriktige og oppgavene må kunne løses på kort tid. Anne Lise konstruerer og syr seg gjennom designprosessen, før hun til slutt har det endelige mønsteret ferdig til bruk i konkurransen.

Hør Anne Lise fortelle hvordan hun jobber fra idé til ferdig mønster. Hun har med noen prototyper, plagg og deler av plagg for å gi deg et innblikk. Foredraget foregår på scenen til Design By Me fredag 20. september på Norges Varemesse i Lillestrøm og det vil være mulighet til å stille spørsmål etter foredraget.

Se programmet »

Early Bird billetter til Design By Me

Sikre deg rabattert billett nå! Early Bird på dagsbillett til Design By Me kr 79,- (til de 1.000 første) Ordinær pris 120,-

Kjøp billett her »

Vis oss gjerne dine syprosjekter på #inspirasjonstråden på Instagram

Share this: